A megtisztított nyúl- és császárhúst felkockázzuk, majd tepsibe tesszük őket. Hozzáadjuk a megtisztított, negyedekre vágott hagymát, majd az egészet sózzuk és borsozzuk.
180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ha szükséges, öntünk hozzá egy kevés vizet. Végül hozzáadjuk a megtisztított májat is, és az egészet további 30 percig sütjük.
A tepsit kivesszük, a húshoz keverünk 10 dkg vajat, majd hagyjuk kihűlni. Robotgépbe tesszük, és néhány percig pürésítjük. Sózzuk, borsozzuk és alaposan átkeverjük.
A masszát 4 tálkába tesszük. Felolvasztjuk a megmaradt vajat, majd meglocsoljuk vele a pástétomokat. A hűtőbe tesszük, hogy kissé megszilárduljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.