A fűszereket száraz serpenyőben megpirítjuk. Ha már illatosak, finomra törük őket egy mozsárban. Felforrósítjuk a vaj felét, és a finomra vágott hagymát üvegesre sütjük rajta. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, majd nagy lángon 5-6 percig pirítjuk. Akkor jó, ha az összes nedvesség elpárolgott.
Hozzáadjuk a bort, majd levesszük a tűzről. Belekeverjük a fűszereket, a ketchupot, majd megsózzuk és megborsozzuk. Aprítógépbe tesszük a megmaradt vajjal együtt. Alaposan összedolgozzuk, ha szükséges, ismételten megsózzuk és megborsozzuk.
A keveréket pástétomos tálkába tesszük, lefedjük, majd a hűtőbe tesszük néhány órára. Tálalás előtt félórával kivesszük. Forró pita vagy pirítós illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.