Elkészítés: A marhanyelvet sós, egészborsos, 2 babérleveles vízben kuktába tesszük és vajpuhára főzzük. Még melegen megtisztítjuk a bőrétől, és fél centi vastagságúra szeleteljük.
Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, sózzuk, borsozzuk, mellédobunk 2 babérlevelet, és felöntjük a paradicsomlével. Lassú tűzön forraljuk, amíg a hagyma megpuhul. Cukorral vagy mézzel ízesítjük, és hozzáadjuk az olajbogyót. Főzés közben, ha szükséges, az elpárolgott folyadékot a főzőlével pótoljuk, de ízlés szerint adhatunk hozzé fehérbort.
Belehelyezzük a nyelvszeleteket, egyet rottyantunk még rajta, és máris tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.