Elkészítés: A húst megmossuk, felkockázzuk, a hagymával és a szalonnával ugyanígy járunk el. A fokhagymát összezúzzuk, a krémsajtot a kecskesajttal és a tejszínnel csomómentesre keverjük.
Olajon aranyszínűre pirítjuk a hagymát, a szalonnát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a csirkemellkockákat, átpirítjuk, majd hozzáöntjük a tejszínes keveréket, és beleszórjuk a fűszerkeveréket, ízlés szerint sózzuk. Kevergetve főzzük, míg sűrűsödni nem kezd.
Közben nokedlit főzünk, leszűrjük, átkeverjük olívaolajjal, a csirkés raguval tálaljuk, reszelt parmezánnal megszórva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.