Elkészítés: A disznónyelveket puhára főzzük babérleveles, sós vízben, majd a bőrétől megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Az olajon üvegesre dinszteljük az apró kockákra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, beledobjuk az olívabogyókat, felöntjük a borral, sózzuk, borsozzuk, és legalább 10 percig főzzük, amíg egy finom, aromás paradicsomszószt kapunk. Ha szükséges, az elpárolgó folyadékot a nyelv főzőlevével pótoljuk. Sózzuk, borsozzuk, citromlével savanyítjuk, és belekeverünk 1 kiskanál cukrot is.
Beletesszük a finom paradicsomos, olívabogyós mártásba a disznónyelv csíkokat, még egyet rottyantunk rajta, és főtt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.