A megmosott paradicsomot 1 percre dobjuk zubogó, forró vízbe, majd szűrjük le, húzzuk le a héját és kockázzuk fel. Vágjuk apróra az olajbogyót, a kapribogyót és a paprikát, majd futtassuk meg 4 evőkanál felforrósított olívaolajon. Adjuk hozzá a paradicsomot, ízesítsük sóval és borssal. Főzzük fedő alatt húsz percig. A főzés vége felé keverjünk a szószba 2 gerezd összezúzott fokhagymát, valamint a petrezselymet és a bazsalikomot. Közben főzzük ki a tésztát, szűrjük le, és keverjük a szószhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.