Elkészítés: Az élesztőt elmorzsoljuk, összekeverjük a tejföllel. A margarint összemorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk az élesztős tejfölt, a tojásokat, a cukrot, a sót és a rumot. Összeállítjuk a tésztát, nem kell dagasztani. Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük. Én este elkészítem, és egy éjszakát pihen a hűtőben.
Reggel elővesszük, kicsit átgyúrjuk, kinyújtjuk, kis pogácsákat szaggatunk, tojással megkenjük a tetejüket, majd reszelt sajttal vagy szezámmaggal megszórjuk. Nem előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.