Elkészítés: Az élesztőt elmorzsoljuk, összekeverjük a tejföllel. A margarint összemorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk az élesztős tejfölt, a tojásokat, a cukrot, a sót és a rumot. Összeállítjuk a tésztát, nem kell dagasztani. Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük. Én este elkészítem, és egy éjszakát pihen a hűtőben.
Reggel elővesszük, kicsit átgyúrjuk, kinyújtjuk, kis pogácsákat szaggatunk, tojással megkenjük a tetejüket, majd reszelt sajttal vagy szezámmaggal megszórjuk. Nem előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.