A csirkecombokat grillcsirke-fűszerkeverékkel fűszerezzük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A combokat tepsibe tesszük, meglocsoljuk 3 evőkanál olajjal, kevés vizet öntünk alá, és sütőben 30-35 percig sütjük. Közben saját levével locsolgatjuk. Az elején sütőpapírral lefedjük, hogy megpuhuljon a hús.
A barackokat lecsepegtetjük, húsukat cikkekre vágjuk. Megolvasztjuk a vajat a mézzel, rátesszük a barackokat, és 2-3 percig összepároljuk. Hozzáadjuk a citromhéjat, a citromlevet, összeforgatjuk.
A rizst a csomagoláson előírtak szerint megfőzzük, lecsepegtetjük, és a maradék olajon megforgatjuk, hogy pergős legyen.
A sütési idő lejárta előtt, leszedjűk a sütőpapírt, a húsra - mellé szedjük a barackokat, addig sütjük míg ropogós, piros nem lesz a csirke.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.