A rizstésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Páclevet készítünk a mogyoróolajból, 2 ek szójaszószból, a csiliszószból és az áttört fokhagymából. A padlizsánt felkockázzuk, a páclébe forgatjuk, és minimum 20 percig pihentetjük.
Ezután forró wokban vagy serpenyőben olajat hevítünk, és megpirítjuk benne a padlizsánt. Hozzáadjuk a tésztát, ráöntjük a fehérborecetet, a maradék szójaszószt, a szezámmagot és a felaprított bazsalikomot, majd összeforgatjuk, és pár perc alatt készre pirítjuk.
Forrón kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a thai pirított tészta sült padlizsánnal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.