A padlizsánt megmossuk, és szárazra töröljük. A szárát eltávolítjuk, meghámozzuk, félbevágjuk, és forró sós vízben kb. 10 percig főzzük, majd leszűrjük. Feldaraboljuk, és botmixerrel pürésítjük
Hozzákeverjük az aprított petrezselymet, a tojásokat, 6 evőkanál zsemlemorzsát, a szerecsendiót, belenyomjuk a fokhagymát, és sózzuk, borsozzuk. A masszát alaposan összedolgozzuk.
Kis pogácsákat formázunk, megforgatjuk a maradék zsemlemorzsában, majd forró olajon aranyszínűre sütjük. A megsült padlizsánkrokettet salátalevelekkel és citromszeletekkel díszítve tálaljuk. Joghurtos mártogatós szuperül illik hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.