Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, héjastul hosszúkás darabokra vágjuk, enyhén besózzuk, és állni hagyjuk.
Míg áll, addig a tésztát kifőzzük (de nem szét!), leszűrjük. Egy kevés olajat felforrósítunk a wokban, azon átsütjük. Kiszedjük és félretesszük.
Most újabb kis olaj a wokba, rádobjuk a karikára vágott vöröshagymát, az apróra vágott fokhagymát, és pár percig pirítjuk. Erre tesszük rá a jól kinyomkodott padlizsánt, a julienne-re vágott sárgarépát és a csíkokra vágott káposztát. Ez kb. 10-15 perc alatt puhul meg. Kiszedjük és félretesszük.
Megint egy kis olaj a wokba, rádobjuk az apró kockákra vágott tofut és megpirítjuk.
Ha ez is megvan, a 3 dolgot összeöntjük, és 1 perc alatt összepirítjuk.
Ízlés szerint leöntjük szójaszósszal, és lehet is tálalni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.