A tojásokat kikeverjuk a cukorral, a sóval, az olajjal, majd apánként hozzákeverjük a lisztet és a tejet, végül az ásványvizet. Habverővel simára keverjük. A masszát pihentetjük, majd a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A palacsintákat kakaóval szórjuk meg, meglocsoljuk juharsziruppal, majd a szélére sorba rákjuk a magozott meggyet és feltekerjük, majd ketté vágjuk.
Ízlés szerint tejszínhab rózsákkal díszítjük, a közepükbe egy-egy meggyet rakunk, megszórjuk kakaóval, végül meglocsoljuk csokoládé öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.