Egy nagy lábasban olívaolajat hevítünk fel, és üvegesre pároljuk rajta a megtisztított, felaprított vörös- és újhagymát. Rászórjuk az átöblített kölest, és kevergetve átpirítjuk.Felöntjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk, és felorraljuk. Azután közepes lángon majdnem teljesen puhára főzzük a kölest.
Közben a paprikákat megmossuk, és felkockázzuk. Mikor a köles már majdnem teljesen megpuhult, és csak egy kevés folyadék van rajta, beleforgatjuk a paprikakockákat, és készre főzzük a kölesrizottót további néhány perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.