A kölest szűrőben mindaddig a csap alá tartjuk, amíg a rajta átfolyó víz teljesen tiszta marad. Fazékban felforraljuk a vizet a sóval együtt. Beleszórjuk az átmosott kölest, és puhára főzzük kb. 25 perc alatt. (Közben a vizet teljesen felszívja.)
A félbevágott vagy durvára aprított mandulát a napraforgómaggal együtt szárazon felhevített serpenyőbe szórjuk, és megpirítjuk kb. 5 perc alatt. A meghámozott banánokat felkarikázzuk.
A kölest felöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a fahéjat és a juharszirupot, jól összeforgatjuk, majd adagonként tálkákba merjük. Végül megszórjuk a pirított magvakkal, és a banánkarikákkal kirakva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.