Elkészítés: A káposztát kettévágjuk, és vékonyra felszeleteljük.( A torzsáját kihagyjuk, azt körbevágjuk.) Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni a káposztát és az fél cm vastagságúra szeletelt sonkát. Hozzáadjuk a fűszereket és a hagymát.
Az olajjal és a liszttel rántást készítünk, teszünk bele pirospaprikát, és felengedjük a felvizezett paradicsommal (kb. 2 dl vízzel hígítottam fel). A főzelék levéből veszünk le a rántáshoz, jól elkavarjuk, majd hozzáadjuk a főzelékhez, és 2-3 percig főzzük még együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.