Előkészítés: A nyulat (ha fagyasztott, hagyjuk kiengedni) megmossuk, 8 darabra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, a hagymákat meghámozzuk (ha nagyobbak, ketté/négybe vágjuk).
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat egy nagyobb fazékban, megpirítjuk benne a húsdarabokat. Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, és 1-2 percig pirítjuk. Ráöntjük a bort, kakukkfűvel, rozmaringgal fűszerezzük, és felforraljuk. A húsra öntjük a paradicsomokat, összekeverjük, és fedő alatt kb. 60 percig főzzük. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A húst sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük, és a tésztával körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.