Elkészítés: A megtisztitott karajt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Betekerjük folpackba, és klopfolóval fele vastagságúra lapogatjuk. A tojást sózzuk, borsozzuk, felverjük. A morzsát összekeverjük a parmezán sajttal. Bepanírozzuk a húst: először a tojásba, majd a morzsába forgatjuk. Kb. 15-20 percet állni hagyjuk. A vajat összemelegítjük az olívaolajjal, majd a hússzeletek mindkét oldalát egyesével kb. 4-4 perc alatt készre sütjük. Minden szelethez 1-1 gerezd citromot adunk. Ízlés szerint megcsepegtetjük vele a húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.