Az olajbogyót felaprítjuk. A lisztet tálba szitáljuk. Hozzáadjuk az élesztőt, a sót, az olívaolajat és 1,5 dl vizet. Összedolgozzuk, hozzákeverjük az olajbogyót és a rozmaringot is, és meleg helyen hagyjuk megkelni.
A tojást tálba tesszük, és cseppenként, folyamatosan keverve beledolgozzuk az olajat. Ha már krémes állagú, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát és a citromlevet. Megsózzuk, megborsozzuk.
A megkelt tésztát négy részre osztjuk. Téglalap alakúra nyújtjuk őket, majd felcsíkozzuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megszórjuk a parmezánnal, és 200 fokos sütőben 5-10 percig sütjük. A fokhagymás mártogatóval kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.