A mogyoróhagymát tisztítsuk meg és karikázzuk fel. A paradicsomokat pároljuk meg, majd hámozzuk le a héjukat, és szeleteljük fel kb. fél cm vastagságú szeletekre. A paprikákat mossuk meg és vágjuk fel vékony csíkokra. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, majd a hagymát pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a felszeletelt zöldségeket, a szétzúzott fokhagymát, a babérleveleket, majd sózzuk és borsozzuk meg. A halszeleteket mossuk és szárítsuk meg, sózzuk és borsozzuk be, majd csepegtessük meg citromlével. A halszeleteket tegyük egy tepsibe, borítsuk be az előkészített zöldségekkel, és lefedve pároljuk kb. 40 percig.
Elkészítése: 50 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.