A mogyoróhagymát tisztítsuk meg és karikázzuk fel. A paradicsomokat pároljuk meg, majd hámozzuk le a héjukat, és szeleteljük fel kb. fél cm vastagságú szeletekre. A paprikákat mossuk meg és vágjuk fel vékony csíkokra. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, majd a hagymát pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a felszeletelt zöldségeket, a szétzúzott fokhagymát, a babérleveleket, majd sózzuk és borsozzuk meg. A halszeleteket mossuk és szárítsuk meg, sózzuk és borsozzuk be, majd csepegtessük meg citromlével. A halszeleteket tegyük egy tepsibe, borítsuk be az előkészített zöldségekkel, és lefedve pároljuk kb. 40 percig.
Elkészítése: 50 perc
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.