Elkészítés: A párolt fogashoz megtisztítjuk a filézett halat, citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, feltekerjük, és fogpiszkálóval átszúrjuk.
Párolólevet készítünk: egy tepsibe vizet engedünk, amit a fűszerekkel, a citrommal és a darabolt zöldségekkel ízesítünk. Előmelegített sütőbe tesszük legalább 15 percre. Belehelyezzük a haltekercseket, amit 5-6 perc alatt, óvatosan készre főzünk.
A padlizsános raguhoz a padlizsánt részben meghámozzuk, és kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, a szeletekre vágott fokhagymát megfuttatjuk benne, majd jöhet a padlizsán és az olívabogyó is, amivel hirtelen összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, és 7-8 perc alatt megpuhítjuk. Amikor megpuhult és kezdenek összeérni az ízek, friss petrezselymet és koktélparadicsomot adunk hozzá, amivel további 1-2 percet pirítjuk.
A haltekercseket a padlizsános raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.