Elkészítés: A 8 tojásból piskótát sütünk, míg meleg, mindkét oldalról feltekerjük egy konyharuha segítségével, és így hagyjuk kíhűlni.
A krém elkészítéséhez a lisztet összekeverjük a tojással és a tejjel, és sűrűre főzzük, ügyelve, hogy ne legyen csomós. Közben a porcukrot és a vaníliás cukrot a margarinnal habosra keverjük. Ha kihűlt a tejes krém, a kettőt összekeverjük. Ízletesebb lesz, ha narancsaromát is teszünk bele. /Én ha narancsot veszek, jól megmosom, vékonyan lehámozom, csak a narancsszínű részét, apróra vágom, egy csavaros üvegbe teszem cukorral rétegezve, ebből egy mokkáskanállal tehetünk sokféle tésztába, nagyon jó ízt ad neki./
A kihűlt piskótát kitekerjük, megkenjük a fehér krém 2/3-adával, majd a maradék krémet bekeverjük kakaóporral, és a fehér krémre kenjük. Mindkét oldalról óvatosan feltekerjük úgy, hogy a közepén találkozzanak. Lehet még gazdagítani, ha leöntjük csokimázzal. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.