A pavlovához a szobahőmérsékletű tojásfehérjéket félkeményre habosítjuk, majd 3-4 adagban hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd keményre verjük a habot.
A citromlevet és a keményítőt belekeverjük a végén, majd a masszát habzsákba töljük. A habzsákból egy nagy korongformát nyomjuk belőle a sütőpapírra.
Ezután 110 fokon 1 óra 20 perc alatt, légkeverés nélküli sütőben készre sütjük a nagy habcsókot anélkül, hogy kinyitnánk az ajtaját sülés közben. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
A habhoz 25 dkg habtejszínt kemény habbá verünk a porcukorral és a vaníliás cukorral.
Az öntethez karamellizáljuk a cukrot, majd hozzáöntünk 15 dkg habtejszínt és a felére forraljuk. A gyümölcsöt megmossuk leszárítjuk.
A kihűlt pavlovát a tejszínhabbal, a gyümölcsökkel és a kihűlt karamellel díszítjük.
Nézd meg videón, hogyan készül az eredeti pavlova torta tejszínhabbal és sok gyümölccsel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.