Elkészítés: A húst a jelzett fűszerekkel bepácoljuk legalább 8 órára.
Másnap megfelelő edényben zsírban piros kérget sütünk rá, majd kevés vízzel omlósra pároljuk. Saját levében hagyjuk kihűlni, de nem megdermedni. Féloldalasan szeleteljük, s visszatesszük a levébe, s átforraljuk.
A szószhoz az egrest, a cukrot, a citrom levét főni tesszük, míg az egres szétesik. Beletesszük a vajat meg a tejfölt. Botmixerrel simára kavarjuk.
Krumplipürével tálaljuk, amit bőven locsolunk pecsenyelével meg szósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.