A megmosott csirkét kívül-belül megsózzuk. Tepsibe tesszük, a tetejére vajdarabkákat morzsolunk. Mellé rakjuk a karikára vágott répát és hagymát.
A csirkét félpuhára sütjük, majd áttesszük egy lábasba. A sütésből visszamaradt lébe beleöntjük a bort és a pezsgőt, majd az egészet a csirkére öntjük, és fedő alatt puhára pároljuk.
A csirkét kivesszük, a levét felöntjük a tejszín felével, és sóval, borssal ízesítjük. A tűzről levéve beleöntjük a maradék tejszínnel összekevert tojássárgáját, majd finomszűrőn átszűrjük. A mártást a feldarabolt csirkére öntjük. Köretként vajas metéltet adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.