A hagymát finomra vágjuk és az olajon megfuttatjuk. A húst felkockázzuk, a hagymához adjuk, majd fehéredésig pirítjuk. Sóval, paprikakrémmel fűszerezzük, 3–4 dl vizet öntünk rá, és lefedve pároljuk.
A répát és az uborkát karikára vágjuk, majd a félkész húsra szórjuk. Kellő mennyiségű vízzel felöntjük, és lassú tűzön puhára pároljuk.
A petrezselyem zöldjét apróra vágjuk. A tejfölt a liszttel és az uborkalével simára keverjük, és behabarjuk vele a leset. Tálaláskor megszórjuk aprított petrezselyem zöldjével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.