A darált húst keverjük össze az átnyomott fokhagymával, majd sózzuk és borsozzuk meg. Adjuk hozzá a zsemlemorzsát, és alaposan keverjük össze. A húsos masszából formázzunk kis golyókat, és forró olajban süssük ki.
Szedjük ki egy papírtörlőre a húsgolyókat, és itassuk le róluk a fölös zsiradékot. A paradicsomokat karikázzuk, a paprikát apróra kockázzuk fel, és mindkét fajta hagymát vágjuk apróra.
A zöldségeket sózzuk és borsozzuk meg, majd keverjük össze a húsgolyókkal. Mindegyik pitát hajtsuk félbe, és töltsük meg a zöldséges húsgolyókkal. Ha szeretjük, adjunk a töltelékhez tejfölt és reszelt sajtot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.