Előkészítés: A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, meghámozzuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, a paprikákat kicsumázzuk. A zöldfűszereket leöblítjük, és finomra vágjuk. A kagylót leszűrjük.
Elkészítés: A tojásokat, a paradicsomokat és a paprikát vékony karikákra vágjuk. Kissé egymásra fektetve-rétegezve tálra rendezzük. 6-8 kagylót félreteszünk a díszítéshez, a többit finomra vágjuk-törjük. A borecetben elkeverünk 1 mk. sót, ízlés szerint borsot, a Worcester-szószt, majd apránként az olajat, végül hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a kagylópépet és a zöldfűszereket. Megöntözzük vele a salátát, a tetejére szórjuk a félretett kagylókat, lefedjük, és tálalásig hidegen tartjuk. Pirítóst kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.