Elkészítés: A lisztet sima tésztává gyúrjuk a sütőporral, a cukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a túróval, az olajjal meg a tejjel. Margarinnal alaposan kikent tepsibe rakjuk a kinyújtott tésztát, széleit kissé a tepsi oldalára nyomkodva. A megmosott, kimagozott, felvágott gyümölcsöket a tésztára halmozzuk, kis hézagokat hagyva köztük. A tejben, robotgéppel felverjük a pudingport, majd a tejfölt is hozzáadjuk. A masszát a gyümölcsök közti hézagokba kanalazzuk. A gyümölcsökre pedig levárt kenünk. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.