A lisztet a sóval és a vajjal összekeverjük, míg morzsás nem lesz. Kézzel továbbgyúrjuk, miközben kanalanként adagoljuk a keverékhez a vizet, amíg összeáll tésztává. Gombócot formázunk belőle, fóliába csomagoljuk, és fél órára hűtőbe tesszük.
Egy keverőtálban felverjük a tojásokat, és összekeverjük a krémsajttal és a reszelt sajttal, sóval, borssal ízesítsük. Lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk a tésztát, megfelelő méretű darabokra vágjuk, majd a kivajazott mini tortaformákba tesszük.
Mindegyik tésztakosárkába egy sonkaszeletet hajtogatunk, körberakjuk a felszeletelt hagymával,majdfeltöltjüka sajtos-tojásos masszával.Előmelegített, 190fokos sütőben addig sütjük, amíg piros nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.