Elkészítés:
TÉSZTA:
A 6 tojás fehérjét 25 dkg cukorral kemény habbá verjük. Belekeverünk 10 dkg réteslisztet és 15 dkg kókuszreszeléket. Vajazott, lisztezett tepsiben (vagy 26 cm átmérőjű tortaformában) sütjük, szép barnásrózsaszínre (hamar megsül). Azonnal kiborítjuk, morzsával enyhén megszórt deszkára.
KRÉM:
A pudingot, a 6 tojás sárgáját, 10 dkg cukrot 3 dl tejjel simára keverünk, majd felfőzzük. 20 dkg margarint habosra keverünk 10 dkg porcukorral. A két krémet hidegen összekeverjük. Óvatosan megfordítjuk a tésztát és megkenjük a krémmel. Tetejére pirított mandulát szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.