Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk a szokásos módon, a kókuszreszelék a liszttel együtt kerül a tésztába. Majd előmelegített 180 fokos sütőbe tesszük. 10 percig ezen a hőfokon sütjük, majd lejjebb vesszük a hőt 160-155 fokra, s így sütjük készre.
A krém a következőképp készül: az edényt, amiben főzzük majd, kiöblítjük hideg vízzel, majd beletesszük a pudingport, a cukrot meg annyi tejet, hogy el tudjuk benne keverni. Aztán a tojássárgájákat is jól elkeverjük benne, majd a dió és a vaj kivételével minden mást is beleteszünk, és szépen felfőzzük, mint a pudingot.
Mikor kész, hagyjuk, hogy kicsit kihűljön, de nem teljesen. A vajat még akkor keverjük hozzá habverővel, mikor kissé langyos a krém. Egy keveset félreteszünk a krémből a díszítéshez, s ezután keverjük bele a diót.
A piskótát 3 lapba vágjuk, majd betöltjük és bevonjuk a krémmel, kókuszreszelékkel és dióval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.