Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és sajtreszelőn lereszeljük úgy, hogy szép hosszú szálakat kapjunk. A hagymát meghámozzuk, félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát és a hagymát összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük. A tojást felverjük, és ráöntjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, és belesimítjuk a masszát. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a szalonnát. A burgonyás masszára öntjük. A sütőben kb. 45 percig sütjük, almakompóttal vagy más gyümölcskompóttal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.