Elkészítés: A burgonyát héjában a sárgarépával megfőzöm, majd meghámozom.
Egy tepsibe olajat öntök, megszórom prézlivel. Ráteszem a felkarikázott krumpli felét, arra rákarikázok 1 szál répát. Sózom, borsozom. A busát sózom, borsozom, meglocsolom a citromlével, és ráfektetem a zöldségágyra. Rárakom a felkarikázott hagymát, meglocsolom a fehérborral, majd ráaprítom a gombát. A maradék krumpli- és répakarikákkal befedem, sózom, borsozom. Jön a piros és a zöld paprika, valamint a paradicsom, ezt is sózom, borsozom. Kockázott baconnel megszórom, megpettyezem a tejföllel, végül ráreszelem durva likon a sajtot, s megszórom prézlivel.
Lefedem alufóliával, 180 fokos sütőbe tolom (légkeverős mód), kb. 45-50 percig sütöm, majd a fóliát levéve grillezve (200 fok, 10 perc) megpirítom.
Reszelt parmezánnal meghintve tálalom, hozzá fehérbort (Debrői hárslevelű) kínálok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.