Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk, félbevágjuk, kb. 1/4 órára tejbe áztatjuk. Meghámozzuk a krumplit, a hagymát, utóbbit félkarikákra vágjuk. Egy közepes tepsit kikenünk olajjal, és a hajszálvékony szeletekre vágott krumpli felét elterítjük benne. Sózzuk, borsozzuk, majd rárétegezzük a lecsepegtetett májat, fűszerezzük. Ezután rászórjuk a szalonnát és a hagymát (a hagymát is sózhatjuk), és végül a krumpli másik felét, ugyanolyan vékony szeletekben. Tetejét sózzuk, borsozzuk, alufóliával lefedve, sütőben, közepes lángon addig sütjük, míg a krumpli megpuhul. Tojásból, tejből, lisztből és a szódából palacsintatésztához hasonló masszát keverünk, ízlés szerint fűszerezhetjük is. Ezzel leöntjük a krumpli tetejét, és alufólia nélkül addig sütjük tovább, míg egy kicsit megpirul a teteje. Kockákra vágva - esetleg kenyérrel, savanyúsággal - tálaljuk .
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.