Elkészítés: Megfőzzük a krumplit és a tojást. Felszeleteljük a kolbászt, kisütjük a zsírját, félretesszük. Megpirítjuk a bacont, félretesszük, a zsírját belekeverjük a nagy pohár tejfölbe. A sajtot lereszeljük. Amikor ott sorakozik minden, egy tepsibe kivajazunk, zsemlemorzsával beszórjuk. Elkezdjük a rétegezést: 1 sor krumpli, 1 sor kolbász, 1 sor tojás, 1 sor bacon, tejföl /fokhagymás/, 1 sor sajt, majd megint krumpli, stb.... Sajttal zárunk, majd 20 perc alatt sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.