A sütőt előmelegítjük 160 fokra. Két tepsit vagy sütőlemezt leterítünk sütőpapírral. A tésztához a vajat habosra keverjük 10 dkg porcukorral, majd egymás után beledolgozzuk a tojást, az írót és az ételfestéket. A lisztet elvegyítjük a kakaóval és a sütőporral, majd a vajas keverékbe forgatjuk.
A masszát sima csövű habzsákba kanalazzuk, és az előkészített tepsikre egymástól 3-4 cm távolságban kb. 30 halmot nyomunk. Az előmelegített sütőben sütjük tepsinként kb. 15 percig, majd hűlni hagyjuk.
Közben a töltelékhez a villával szétnyomkodott túrót kikeverjük a maradék porcukorral, valamint a citromhéjjal és -lével. A krémet csillagcsöves habzsákból 15 darab teljesen kihűlt tésztakorong lapos felére nyomjuk. Végül mindre egy-egy üres korongot illesztünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.