A répamuffin elkészítéséhez a tojásokat habosra keverjük a nádcukorral, a tejjel, az olajjal és egy csipet sóval.
A sárgarépákat meghámozzuk, lereszeljük. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a darált diót, majd mindezt a tojásos tejhez keverjük, végül hozzáforgatjuk a reszelt sárgarépát is.
A tésztamasszát egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe szétosztjuk úgy, hogy a kapszlik ne legyenek teljesen tele.
180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 25-30 percig. A sütési idő végén tűpróbával ellenőrizzük a tésztát. A muffinokat egy kevés reszelt sárgarépával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.