Elkészítés: Keresünk egy teflonbevonatú fazekat, és jól bedörzsöljük a fokhagymával. Beleöntjük a bort, és kis lángon, állandó keverés közben beletesszük a sajtot. Addig melegítjük-keverjük, míg homogén, sűrű masszává nem válik. Ekkor beleöntjük a cseresznyét, adunk neki egy kis fehérborsot, és azon forrón átöntjük az előkészített fondüs készletünkbe.
Lángra lobbantjuk a spirituszégőt, körberakjuk az előzőleg elkészített pirított kenyérkockákkal és a darabolt zöldségekkel.
Fondüvillát ragadunk, és jóízűen falatozni kezdünk. Ha esetleg torkunkra ragadna a sajt, hát öblítsük le egy jóképű rajnai rizlinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.