A tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi összetevővel is összedolgozzuk, nem kelesztjük. 9 cipót készítünk ebből a tésztából.
A cipókat kör alakúra nyújtjuk, 3-3 lapra osztjuk. Mindegyik kör alakú lapot megkenjük a sós margarinnal (vagy vajjal), hármasával egymásra rakjuk. Kicsit a nyújtófával összesodorjuk. 8 cikkre vágjuk, majd kifli formára feltekerjük. A többi cipóval is így járunk el.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, 20 percet kelesztjük, tetejét felvert tojás sárgájával megkenjük, szezámmaggal megszórjuk, majd kb. 170 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.