A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a vaníliás cukorral és a cukorral. Majd beletesszük a puha margarint, a lisztet, a sütőport, a tejet.
Krémesre keverjük. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és a krémes masszába forgatjuk óvatosan.
Vajazott, lisztezett tepsibe elegyengetjük. Ha nagy a meggy, kettévágjuk. Egyesével lisztbe mártjuk a szemeket, és lisztes felükkel a masszára tesszük. (Vagy enyhén megszórjuk liszttel a massza tetejét, és ráhalmozzuk a meggyeket.)
180 fokon 30-40 perc alatt megsütjük. Ha kész, tepsibe hagyjuk hűlni egy kicsit, majd rácsra kitéve teljesen kihűtjük. Ha kihűlt, kockára vágva, porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.