Kivajazunk egy hőálló edényt vagy egy tortaformát, és eloszlatjuk a kimagozott meggyet az aljában.
Egy nagy keverőtálban alaposan összekeverjük a lisztet, a cukrot, a kakaóport, a szódabikarbónát és a sót. Egy tálban (kancsóban) összekeverjük a vizet, az olajat, az ecetet és a vaníliát.
Ezt hozzákeverjük a száraz hozzávalókhoz, majd eloszlatjuk a meggyen a tésztát. Előmelegített sütőben 175 fokon 35-40 perc alatt megsütjük. Tűpróbát végzünk. Magában, tejszínhabbal vagy vaníliafagyival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.