A tojást a zsírral és a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a tejet. A sütőporos lisztet a masszába szitáljuk, majd csomómentesre keverjük.
A durvára vágott dióhoz hozzákeverjük a két evőkanál lisztet, majd a jól lecsepegtett meggyet elkeverjük a lisztes dióval. A sütőt előmelegítjük.
Sütőpapírral kibélelünk egy 25x30 cm-es tepsit, beleöntjük a masszát, és megrázogatjuk a tepsit, hogy egyenletesen elsimuljon benne a tészta.
Ezután rászórjuk a meggyet, hogy mindenhova jusson. Közepes lángon 20–25 perc alatt készre sütjük. Amikor kihűlt, felkockázzuk, porcukorral megszórjuk és citromfűlevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.