A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgájához 7 evőkanál vizet adunk, a fehérjéhez pedig egyet. A sárgáját a cukorral habosra keverjük.
A liszthez hozzákavarjuk a sütőport, majd hozzáadjuk a tojásos masszához és simára keverjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a lisztes masszába forgatjuk.
Tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük. A krémhez kevés tejjel simára keverjük a lisztet és a cukrot, hozzáadjuk a maradék tejet is, és sűrű krémet főzünk belőle.
Lehűtjük, majd apránként hozzáadjuk a habosra kevert vajhoz. Beleszórjuk a darált diót, végül a lecsepegtetett meggyet is. A krémet a kihűlt piskótára kenjük és megszórjuk a reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.