A margarint habosra keverjük a cukorral, majd egyenként hozzákeverjük a tojások sárgáját. Adagonként elkeverjük benne a lisztet és a sütőport is.
A tojások habját kemény habbá verjük, majd óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a vajas keverékbe. Kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk a tésztát, a tetejét pedig kirakjuk a kimagozott meggyel. Szórjunk a tetejére porcukrot, majd közepes hőfokon (170-180 fok) sütjük tűpróbáig. Ha a belseje is átsült, akkor kivesszük a sütőből, és hagyjuk kihűlni. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.