Elkészítés: A joghurtot a porcukorral elkeverjük, a tejszínt felverjük, és a zselatinfixet beletesszük. A joghurtot és a tejszínhabot összekeverjük, majd a ribizlit is beletesszük. Pár órára a hűtőbe tesszük.
A tésztához a tojásfehérjét a cukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat, a sütőporral elkevert lisztet. Kivajazott, kilisztezett tepsiben 170-180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt a tészta, a ribizlis krémet rákenjük, és a gyümölcszselével leöntjük.
Jó sütögetést!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.