Elkészítés: A 35 dkg liszthez hozzákeverjük a sütőport, a cukrot és 1 csipet sót. Egy másik tálban felverjük a tojást, hozzáadjuk az olajat és a tejet, pici rumot. Majd a folyékony hozzávalókat hozzákeverjük a szárazakhoz. A ribizli lecsumázzuk, vegyük igénybe a villa segítségét, ne egyesével csipegessük. Áldozzunk fel 5 dkg csokit, aprítsuk fel, szintén mehet a tésztához. A sütőt ekkorra előmelegítettük 190 fokra. A muffinformát kivajazzuk, beleadagoljuk a tésztát. Kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.