A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és megfőzzük. Ha megpuhult, leszűrjük majd krumplinyomóval áttörjük, megsózzuk. A pürét a liszttel összedolgozzuk, és nedves kézzel gombócokat formázunk belőle.
A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, zsírban megpirítjuk, meghintjük fűszerpaprikával, felengedjük vízzel, beletesszük a zöldségeket, fűszereket.
Ha a zöldségek megpuhultak, a forrásban lévő levesbe belerakjuk a gombócokat, és lassú tűzön még 3–4 percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.