A ropogós kovászolt spárgához a spárgát alaposan megmossuk, a fás végeket levágjuk és egy hosszabb, 4-5 decis üvegbe állítjuk. Hozzáadjuk a kaprot, a csombort, a fokhagymát, a mustármagot, a koriandert, a babérlevelet és a reszelt citromhéjat.
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd kiöntjük egy fazékba a vizet, feloldjuk benne a sót, hozzáadjuk a citrom levét és visszaöntjük az üvegbe.
Kis tányérral lefedjük és meleg helyen 4-5 napig érleljük. Amikor kissé zavaros a leve, fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.