Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. A grillsütőt előmelegítjük (ha nincs, készíthetjük a rendes sütőben is, magas hőfokon).
Elkészítés: Az olajat összekeverjük 1 teáskanál ételízesítővel, 1 teáskanál rozmaringgal, és bekenjük vele a húsok mindkét oldalát. A forró grillrácsra fektetjük a húsokat, és a sütőben mindkét oldalukat 5-5 percig grillezzük. A vajat habosra keverjük a maradék 2 teáskanál ételízesítővel és rozmaringgal. A bagettet hosszában kettévágjuk, és megkenjük a vajjal. Összeillesztjük a bagetteket, alufóliába csomagoljuk, és szintén a grillrácsra fektetjük, kb. 10 percre. A bagettet szeletekre vágjuk, és a húshoz fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.