Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. A grillsütőt előmelegítjük (ha nincs, készíthetjük a rendes sütőben is, magas hőfokon).
Elkészítés: Az olajat összekeverjük 1 teáskanál ételízesítővel, 1 teáskanál rozmaringgal, és bekenjük vele a húsok mindkét oldalát. A forró grillrácsra fektetjük a húsokat, és a sütőben mindkét oldalukat 5-5 percig grillezzük. A vajat habosra keverjük a maradék 2 teáskanál ételízesítővel és rozmaringgal. A bagettet hosszában kettévágjuk, és megkenjük a vajjal. Összeillesztjük a bagetteket, alufóliába csomagoljuk, és szintén a grillrácsra fektetjük, kb. 10 percre. A bagettet szeletekre vágjuk, és a húshoz fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.