Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, jól kidolgozzuk és 2 cipóra osztjuk.
Elkészítjük a krémet: a 4 tojásfehérjét 8 dkg cukorral felverjük, félretesszük. A túrót 12 dkg cukorral és a citromlével összekeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert habot, nehogy összetörjön.
Az egyik tésztalapot kinyújtjuk, kikent, lisztezett tepsibe tesszük, megszórjuk a búzadarával, rásimítjuk a túrótölteléket, a tetejére rányújtjuk a másik lapot, és megszurkáljuk a tetejét villával.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje megpirosodik. Ha kihűlt, felszeleteljük, porcukrozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.